TDX TinyHawk Spec Cup: races 3 – 6

Geplaatst Geplaatst in drone race, tinyhawk

De volgende twee wedstrijden vam de TDX TinyHawk Spec Cup vinden plaats op vrijdag 8 november en op zaterdag 23 november 2019 in The Post Office. De winnaar neemt een TinyHawk Freestyle mee naar huis!

Waar: The Post Office, Gedempte Where 1, Purmerend
Wie: Total Drone Xperience
Inschrijven: https://forms.gle/z9iVib67ZLWzcM8k7

Ervaringen met de TinyHawk S

Geplaatst Geplaatst in tinyhawk

Nu na 3 avonden racen met de TinyHawk S in The Post Office vallen een aantal dingen op:
1. Beginners vinden het de TinyHawk S te gek. Ze kunnen eindelijk indoor vliegen zonder bij de eerste crash schade te hebben aan hun quad. We horen regelmatig commentaar als ‘nu krijg ik eindelijk het gevoel van de pros’. Beginners kunnen nu vliegen, in plaats van vroegtijdig afdruipen met een kapotte quad.
2. Ook ervaren piloten vinden de TinyHawk S geweldig. Hij handelt als een 5” quad en na elke heat horen we de pros roepen: “this is so much fun!”
3. …

TDX TinyHawk Spec Cup

Geplaatst Geplaatst in drone race, tinyhawk

Total Drone Xperience organiseert een ware TinyHawk spec cup! Zes wedstrijden met elk 16 piloten. Drie verschillende tracks. Bij elke wedstrijd krijgt de winnaar een TinyHawk Freestyle!

De eerste twee wedstrijden vinden plaats op vrijdag 27 september en op zaterdag 12 oktober 2019 in The Post Office. De overige vier wedstrijden zullen plaats vinden in de herfst en winter 2019-2020. De datums en locaties daarvoor worden in de loop van het seizoen bekend gemaakt.

Wanneer: Vrijdag 27 september en zaterdag 12 oktober, telkens van 19u00 tot 23u30
Waar: The Post Office, Gedempte Where 1, Purmerend
Wie: Total Drone Xperience
Inschrijven: https://forms.gle/JRAtFm1HuYqgBB3g7

Total Drone Xperience lanceert statistieken van de Nederlandse races en tracks en een seizoensranking

Geplaatst Een reactie plaatsenGeplaatst in Uncategorized

Total Drone Xperience vindt dat racen het leukste is als je je kan verhouden tot medepiloten. Op de tracks van TPO worden al tijden track rankings bijgehouden. Nu doen we dat, uit naam van Platform Drone Racing Nederland, ook voor tracks van andere organisaties en voor de officiële wedstrijden van het outdoor en indoor NK! […]