drone raceevenementen

Vilano FPV wint de Total Drone Xperience anniversary race

Op zaterdag 16 februari 2019 vond in graffity gallerij De Loads in Krommenie een unieke dronerace plaats. Duitser Marco Matthäi (Vilano FPV) wist de felbegeerde titel op zijn naam te schrijven.

Droneracers

Droneracers uit binnen- en buitenland waren afgereisd om deel te nemen aan deze unieke race. De lijst met 30 deelnemers bestond uit een unieke line-up met de beste droneracers uit Europa. Enkele bekende namen die verschenen aan de start waren o.a.: Niels Meerdink(Nelis FPV), Andrzej Krasny (SirCrashaLot), Dennis Mennema (DroneDFPV), Lexie Janson(Maionhigh), Victor van der Elst (CarbonV), Marco Matthäi (Vilano FPV), Vince Irie (Jedeye FPV) en vele anderen.

Niels Meerdink doet een ‘gopro rondje’.

Kwalificaties

Zoals gebruikelijk startte de race met kwalificatierondes waarin de droneracers zich konden kwalificeren op basis van de snelste rondetijden voor de finales. De top 16 piloten kwalificeerden zich voor de meedogenloze afvalrondes.

Overzicht van de snelste rondetijden aan het einde van de kwalificaties.

Finale

De finale bestond uit vijf verschillende races waarin de uiteindelijke winnaar werd bepaald door degene die twee races won. Zowel Marco Matthäi (Vilano FPV), Andrzej Krasny (SirCrashaLot) als Niels Meerdink (Nelis FPV) wisten een finale race te winnen, maar uiteindelijk wist Marco Matthäi (Vilano FPV) zijn zenuwen het beste in bedwang te houden en pakte als eerste de winst van een tweede race en hiermee de felbegeerde titel.

2. Niels Meerdink (Nelis FPV) | 1. Marco Matthäi (Vilano FPV) | 3. Andrzej Krasny (SirCrashaLot) | 4. Victor van der Elst (CarbonV)

Het prijzenpodium zag er als volgt uit:

1. Marco Matthäi (Vilano FPV)
2. Niels Meerdink (Nelis FPV)
3. Andrzej Krasny (SirCrashaLot)
4. Victor van der Elst (CarbonV)

Final rankings

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.