demodrone raceevenementen

Drone racing Middenwaard 2018

Na het succes van vorige jaar vindt Drone Racing in Middenwaard opnieuw plaats op zaterdag 24 maart 2018 tussen 10.00 uur -17.00 uur in parkeergarage P1 van het winkelcentrum!

Drone Racing in Middenwaard!

Vorig jaar vond er iets bijzonders plaats in winkelcentrum Middenwaard. De beste droneracers van Nederland kwamen naar Heerhugowaard om hun vliegkunsten te tonen. In parkeergarage P1 vlogen de racedrones met wel 125 km per uur over en door het spectaculaire parcours. Veel regionale media en zelfs landelijke pers waren aanwezig om verslag te doen van de races, want een dronerace van deze omvang had niet eerder plaats gevonden in Nederland. Genoeg redenen dus om het nog eens over te doen!

Nationale & Internationale Racers!

Op zaterdag 24 maart 2018 vindt dit bijzondere evenement weer plaats in parkeergarage P1. Ook dit jaar zijn de krachten weer gebundeld met de dronerace experts van Total Drone Xperience. Zij zijn autoriteit op dit gebied en beloven vette races met nationale en zelfs internationale racers. Bezoekers kunnen de races op de schermen volgen óf, nieuw dit jaar, kijk met speciale brillen mee met de racers! Ook zijn er weer demonstraties en simulators om te testen of jij een échte dronerace-piloot zou kunnen worden. Kortom, het beloofd weer een sensationele dag te worden! 


Drone Racing Middenwaard vindt plaats op zaterdag 24 maart 2018 tussen 10.00 – 17.00 uur in parkeergarage P1 van winkelcentrum. De ingang vind je bij de entree ter hoogte van AH en Gall & Gall.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.